sluiten sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk sterk
Jobs, jobs, jobs | Luca Bouw

Jobs, jobs, jobs

De beroepsmogelijkheden zijn legio. Waar je uiteindelijk terecht komt heeft vooral met je persoonlijkheid en aanleg te maken.Digitaal technisch tekenaar

Je bent precies en gedetailleerd. Je kan vlot overweg met alle gangbare digitale tekenpakketten in de bouwwereld. Je maakt technische tekeningen van complexe gebouwen in 2D en 3D met koppeling naar lastenboeken en meetstaten.

Werfleider

Je bent sociaal en hebt skills als leidinggevende. Je hebt de competenties om een gebouw te realiseren. Je ben in staat om een idee te coördineren, sturen en plannen tot een reëel gebouw. Je kan teams aansturen om een project te materialiseren en te gebruiken.

BIM-coördinator

Je tekent, beheert en coördineert virtuele tekenmodellen waarin alles wordt gesimuleerd voor de effectieve uitvoering van het bouwproject. In dit BIM-model komen de gegevens van alle actoren (ingenieur, architect, aannemer, enz…) van de bouwwereld samen.

Calculator

Je bent heel precies en nauwgezet. Je kan aanbestedingsdossiers samenstellen naar hoeveelheid materiaal en prijs. Je stelt scherpe offertes op en weet hoe je value for money haalt in de complexe bouwwereld van vandaag. Je gebruikt hiervoor het BIM-model.

Technisch adviseurs voor bouwproducten

Je bent sociaal en hebt een stevige dosis mensenkennis. Je komt terecht in de wereld van sales waar de specifieke kennis van de bouwwereld van belang is. Door je begrip van het bouwproces ben je in staat alle aanverwante artikels de bouwkundige vraagstukken en uitdagingen van de bouw te plaatsen binnen de commerciële context.